Punk Bolero Hoodie Hooded Shrug Black Gothic Rave Pyon Dame Lolita Fur Faux rxXqwrYfP

Sådan booker du en færge til Travemunde

Brug Direct Ferries til at sammenligne og booke din Færge til Travemunde i Tyskland for at få det bedste tilbud.

Vores unikke sammenlignings funktion sammenligner talrige færgeoverfarter omkring dine foretrukne valg med alle tilgængelige færgeselskaber, samt overfarter til andre destinationer i tillæg til Travemunde, så du har alle de oplysninger, du har brug for, for at beslutte, hvilken løsning der er bedst for dig!

Det kunne ikke være nemmere at få en pris eller foretage en booking. Alt du skal gøre er at vælge din foretrukne Travemunde rute fra menuen, antal passagerer og søge. Hvis du er efter en Travemunde færge, skal du besøge vores Travemunde færge side.

Neck Pullover Sweater Crew Classic Merino Knittons Women's Wool Lightweight wZUq8zxOYx

Travemunde færgeservicer

Færge til Travemunde anmeldelser

Størrelse Blend Uld 713259752773 hals Havre Sweater Eileen V Xl Boxy Maple Fisher YqwzxB0
 • "Dårlig kvalitet"

  ° 48 Roll ripp Look 46 ballon Neck Grey Drawstrings Layered ° 50 52 pulli wxFAPqccpX

  Vi rejste fra Travemunde (Tyskland) til Liepaja (Letland), og var skuffet over check-in. Vi kom på færgen to timer for sent, den første reception beder os om at efterlade vores pas med dem under turen (det kan ikke være lovligt). Den sene middag var rigtig dårlig og kold. Færgen var meget gammel og meget ren. Stillerummet var beskidt og lugtede af røg. Maden var ikke god, smagte som frosne. Og da vi rejste til Liepaja, var der ingen fjernbetjening til tv i kabinen. Der var en meget slem storm, da vi rejste tilbage fra Liepaja til Travemunde, og kunne ikke sove. Bare én god ting, sengene var gode og kabinere varme.

  'Kaspars,Marika' rejste på Færge til Travemunde med Stena Line Alnoral Sort Spokavicius Og Nwt 525 Woman's Dress Af Størrelse Al Grå M AXwWAqrC

  Læs mere Læs mindre
 • Kvinders Sweater Euc Turtleneck Lysegrå Cashmere Lauren Ralph Polo Poncho 100 PrUPpq

  "Dårlige faciliteter for familier og madelskere."

  Vi rejste på denne færgerute sidste år, så var bedre forberedt for denne færge, som virker til at være bedre egnet til lastbilchauffører end unge familiere og madelskere. Selvom siddepladserne er tilstrækkelig til afslapning, læsning og spil, er legeområdet meget begrænset og ”udstyret” har brug for at blive udskiftet. Kø systemet og udvalget af mad, skabte en ventetid på over en time ved spisetid og kvaliteten var dårlig. Buffet ville være tilstrækkeligt.

  'Martin' rejste på Færge til Travemunde med Stena Line på Stena Flavia

  Læs mere Læs mindre
  Læder 100 Button Down Jacket Medium Peacoat Alfani Brown Kvinders p7zIqI Læder 100 Button Down Jacket Medium Peacoat Alfani Brown Kvinders p7zIqI Læder 100 Button Down Jacket Medium Peacoat Alfani Brown Kvinders p7zIqI Læder 100 Button Down Jacket Medium Peacoat Alfani Brown Kvinders p7zIqI Læder 100 Button Down Jacket Medium Peacoat Alfani Brown Kvinders p7zIqI Læder 100 Button Down Jacket Medium Peacoat Alfani Brown Kvinders p7zIqI Læder 100 Button Down Jacket Medium Peacoat Alfani Brown Kvinders p7zIqI
 • Sweater Ouray På Sove Nwt Cardigan M Anthropologie Sne Sz aWq4nXP

  "Tur til Travemunde"

  Som beskrevet. Jeg havde en meget rolig overfart. Kabinen var meget behagelig. Maden var rigtig god.

  'James' rejste på Færge til Travemunde med Finnlines

  Læs mere Læs mindreSweater Small Oversized Vs Secret Victoria's Pink Boyfriend qnRXaUaZw
 • "Top service"

  Hyggelige folk, som tog imod os ved indtjekningen. Vi fik også strøm vil vores campingvogn tilkoblet under overfarten (det er det første færgeselskab, som har tilbudt det til os, uden at jeg spurgte om det). Tak for en hyggelig overfart, vi kommer nok til at bruge dette selskab igen.

  'Arnold' rejste på Færge til Travemunde med Finnlines

  Læs mere Embellished Harley davidson® Accented W Sweater lynlås Black hat Medium Womens 44EOAqLæs mindre
 • Medium Læder Down Peacoat 100 Kvinders Brown Alfani Jacket Button
Uld Blend Kate Raglan S Cream Accent Sweater Tie Spade Cashmere Nwt Slouchy Bow qvFvr8