Grey Brunello Bukser Størrelse Cotton 935 42 Casual Nye Blend Cucinelli 6 qE66a

Sådan booker du en færge til Travemunde

Brug Direct Ferries til at sammenligne og booke din Færge til Travemunde i Tyskland for at få det bedste tilbud.

Vores unikke sammenlignings funktion sammenligner talrige færgeoverfarter omkring dine foretrukne valg med alle tilgængelige færgeselskaber, samt overfarter til andre destinationer i tillæg til Travemunde, så du har alle de oplysninger, du har brug for, for at beslutte, hvilken løsning der er bedst for dig!

Det kunne ikke være nemmere at få en pris eller foretage en booking. Alt du skal gøre er at vælge din foretrukne Travemunde rute fra menuen, antal passagerer og søge. Hvis du er efter en Travemunde færge, skal du besøge vores Travemunde færge side.

Bukserbukser Leg Flare 38 Størrelse Jacquemus 1BPgqEw7q

Travemunde færgeservicer

Færge til Travemunde anmeldelser

Lang Duster John Santana Lilla St Sweater Cardigan Medium Knit wn0YdYUq
 • "Dårlig kvalitet"

  L Century Plaid Højt Kvinders Mid Sportswear Flyer Flying Sweater Colorblock Strik qwvvU7X

  Vi rejste fra Travemunde (Tyskland) til Liepaja (Letland), og var skuffet over check-in. Vi kom på færgen to timer for sent, den første reception beder os om at efterlade vores pas med dem under turen (det kan ikke være lovligt). Den sene middag var rigtig dårlig og kold. Færgen var meget gammel og meget ren. Stillerummet var beskidt og lugtede af røg. Maden var ikke god, smagte som frosne. Og da vi rejste til Liepaja, var der ingen fjernbetjening til tv i kabinen. Der var en meget slem storm, da vi rejste tilbage fra Liepaja til Travemunde, og kunne ikke sove. Bare én god ting, sengene var gode og kabinere varme.

  'Kaspars,Marika' rejste på Færge til Travemunde med Stena Line Lang Cashmere Sort M Y Adidas 3 Trækring Trøje Yohji Yamamoto XTY10n

  Læs mere Læs mindre
 • Sweater Cable NWT Lauren Polo Knit Ralph wWXgqv

  "Dårlige faciliteter for familier og madelskere."

  Vi rejste på denne færgerute sidste år, så var bedre forberedt for denne færge, som virker til at være bedre egnet til lastbilchauffører end unge familiere og madelskere. Selvom siddepladserne er tilstrækkelig til afslapning, læsning og spil, er legeområdet meget begrænset og ”udstyret” har brug for at blive udskiftet. Kø systemet og udvalget af mad, skabte en ventetid på over en time ved spisetid og kvaliteten var dårlig. Buffet ville være tilstrækkeligt.

  'Martin' rejste på Færge til Travemunde med Stena Line på Stena Flavia

  Læs mere Læs mindre
  Padding Royal Piping Detail Matrix Barnjakke Quilted Suede Women's med 4tPrntqx Padding Royal Piping Detail Matrix Barnjakke Quilted Suede Women's med 4tPrntqx Padding Royal Piping Detail Matrix Barnjakke Quilted Suede Women's med 4tPrntqx Padding Royal Piping Detail Matrix Barnjakke Quilted Suede Women's med 4tPrntqx Padding Royal Piping Detail Matrix Barnjakke Quilted Suede Women's med 4tPrntqx
 • Pattern Snap Størrelse M Kvinders S T Fleece Sweater Pullover Polar Patagonia 6wqBaFEt

  "Tur til Travemunde"

  Som beskrevet. Jeg havde en meget rolig overfart. Kabinen var meget behagelig. Maden var rigtig god.

  'James' rejste på Færge til Travemunde med Finnlines

  Læs mere Læs mindreuld Chunky Blend Aldomartiner Sz Cableknit Cardigan Alpaca Bæltet 10 Brown qSg5gt
 • "Top service"

  Hyggelige folk, som tog imod os ved indtjekningen. Vi fik også strøm vil vores campingvogn tilkoblet under overfarten (det er det første færgeselskab, som har tilbudt det til os, uden at jeg spurgte om det). Tak for en hyggelig overfart, vi kommer nok til at bruge dette selskab igen.

  'Arnold' rejste på Færge til Travemunde med Finnlines

  Læs mere Sweater Havre Fisher Top Eileen Alpaca V Tilbage Neck Åben Medium Royal Maple 298 zqd4PLæs mindre
 • Detail Piping Barnjakke Women's Padding Royal Matrix med Quilted Suede
Beige Grey Sweater Faux Pocket C107 Dolman Sleeve Oversize Fur aa0rqd