Forside » Beskæftigelsen upåvirket af den kinesiske syge
L Medium Coat Snaps Brown Vintage Women's Maroon Textured Ny Vægt Style Jones 4wqTpw

Beskæftigelsen upåvirket af den kinesiske syge

Kommentar
Lønmodtagerbeskæftigelsen voksede med 5.000 personer i november. Dagens tal er en god nyhed. Væksten i 2015 har været skuffende, men alligevel har beskæftigelsen klaret sig rigtig godt det forgangne år. Indtil videre lader opsvinget til at være intakt på trods af den kinesiske syge, men opsvinget i international økonomi er ikke desto mindre skrøbeligt.

Lønmodtagerbeskæftigelsen voksede med 5.000 personer i november. Siden foråret 2013, hvor beskæftigelsen ramte bunden, er antallet af beskæftigede lønmodtagere samlet vokset med knap 85.400 personer. Dagens tal er en god nyhed. Væksten i 2015 har været skuffende, men alligevel har beskæftigelsen klaret sig rigtig godt det forgangne år.

Opsvinget i international økonomi er skrøbeligt, og det kan fremadrettet godt dæmpe opsvinget i dansk økonomi. Omvendt er det private forbrug dog kommet op i højere omdrejninger, og det understøtter opsvinget og jobskabelsen herhjemme.

Derfor kan der være perioder, hvor virksomhederne vælger at holde lidt igen med at ansætte nye medarbejdere.

Væksten i antallet af nye jobannoncer har igennem flere måneder heller ikke været helt så kraftig, som tidligere, og det kan godt være et varsel om, at virksomhederne måske er lidt mere forsigtige med at slå nye stillinger op.

Selvom jobfremgangen skulle tage lidt af, ændrer det dog ikke ved, at dansk økonomi er på vej ud af krisen.  Bl.a. er det private forbrug kommet op i højere omdrejninger, og det er fremadrettet med til at understøtte opsvinget i dansk økonomi og jobskabelsen.

Xl Layered Dc Hooded Bh29 Langærmet Kvinders Størrelse Snow Plaid Brown Ski Jacket Cawq4H
Sport Athleta Trækulcoat 00 Grå Xxs Jacket AxpZPqwd
Blå Blake Sort 2 Benbukser Hvid Blomsterbrun 120887340034 Xs Bananrepublik Bukser
Bukser Blomsterbrun Blake Bananrepublik Hvid 120887340034 Benbukser Blå Sort 2 Xs Bukser Blå 2 Benbukser Blake Blomsterbrun Sort Xs 120887340034 Hvid Bananrepublik
Vi er ved at sætte en stor gruppe børn udenfor
Flere penge og flere børn til privatskolerne
I nogle kommuner er hvert 10. barn under fattigdomsgrænsen
Mange lønmodtagere har et hårdt arbejdsmiljø

Følg os

FacebookTwitter

2 xl Lommer l Color pufferjakker Navy Nwt Kvinders mange Zip Xxl Full Old Side vwFHnxBq