Forside » Beskæftigelsen upåvirket af den kinesiske syge
Læder Fit Coat Jakke Ægte Slim Real Kvinder Ladies Wj517 Ny Biker PU1qFP

Beskæftigelsen upåvirket af den kinesiske syge

Kommentar
Lønmodtagerbeskæftigelsen voksede med 5.000 personer i november. Dagens tal er en god nyhed. Væksten i 2015 har været skuffende, men alligevel har beskæftigelsen klaret sig rigtig godt det forgangne år. Indtil videre lader opsvinget til at være intakt på trods af den kinesiske syge, men opsvinget i international økonomi er ikke desto mindre skrøbeligt.

Lønmodtagerbeskæftigelsen voksede med 5.000 personer i november. Siden foråret 2013, hvor beskæftigelsen ramte bunden, er antallet af beskæftigede lønmodtagere samlet vokset med knap 85.400 personer. Dagens tal er en god nyhed. Væksten i 2015 har været skuffende, men alligevel har beskæftigelsen klaret sig rigtig godt det forgangne år.

Opsvinget i international økonomi er skrøbeligt, og det kan fremadrettet godt dæmpe opsvinget i dansk økonomi. Omvendt er det private forbrug dog kommet op i højere omdrejninger, og det understøtter opsvinget og jobskabelsen herhjemme.

Derfor kan der være perioder, hvor virksomhederne vælger at holde lidt igen med at ansætte nye medarbejdere.

Væksten i antallet af nye jobannoncer har igennem flere måneder heller ikke været helt så kraftig, som tidligere, og det kan godt være et varsel om, at virksomhederne måske er lidt mere forsigtige med at slå nye stillinger op.

Selvom jobfremgangen skulle tage lidt af, ændrer det dog ikke ved, at dansk økonomi er på vej ud af krisen.  Bl.a. er det private forbrug kommet op i højere omdrejninger, og det er fremadrettet med til at understøtte opsvinget i dansk økonomi og jobskabelsen.

7v mens Vest Gerbings Softshell camouflage Opvarmet 4dwnPqI
Mint Mink Wrap Wrap 56 Fur Women's 56 Cape Cape Mint Women's Mink Stole Fur Stole dwzdRq
Kvinder Outwear Coats Belt Aftagelige Real Down Pels Vinter Hot Parka Sz Fox Jacket
Outwear Down Kvinder Fox Coats Real Vinter Aftagelige Pels Jacket Parka Belt Hot Sz Fox Hot Real Pels Vinter Down Outwear Belt Jacket Coats Aftagelige Parka Kvinder Sz

Følg os

FacebookTwitter

Lands Uk Womens £ Taupe Commuter Rrp Tan Down End Xs Coat 8 200 Sz zr7xzw