Forside » Beskæftigelsen upåvirket af den kinesiske syge
Funktionelt Modigt Håndlavet Cape Vandtæt Reversibel Fodbold Tq11z6

Beskæftigelsen upåvirket af den kinesiske syge

Kommentar
Lønmodtagerbeskæftigelsen voksede med 5.000 personer i november. Dagens tal er en god nyhed. Væksten i 2015 har været skuffende, men alligevel har beskæftigelsen klaret sig rigtig godt det forgangne år. Indtil videre lader opsvinget til at være intakt på trods af den kinesiske syge, men opsvinget i international økonomi er ikke desto mindre skrøbeligt.

Lønmodtagerbeskæftigelsen voksede med 5.000 personer i november. Siden foråret 2013, hvor beskæftigelsen ramte bunden, er antallet af beskæftigede lønmodtagere samlet vokset med knap 85.400 personer. Dagens tal er en god nyhed. Væksten i 2015 har været skuffende, men alligevel har beskæftigelsen klaret sig rigtig godt det forgangne år.

Opsvinget i international økonomi er skrøbeligt, og det kan fremadrettet godt dæmpe opsvinget i dansk økonomi. Omvendt er det private forbrug dog kommet op i højere omdrejninger, og det understøtter opsvinget og jobskabelsen herhjemme.

Derfor kan der være perioder, hvor virksomhederne vælger at holde lidt igen med at ansætte nye medarbejdere.

Væksten i antallet af nye jobannoncer har igennem flere måneder heller ikke været helt så kraftig, som tidligere, og det kan godt være et varsel om, at virksomhederne måske er lidt mere forsigtige med at slå nye stillinger op.

Selvom jobfremgangen skulle tage lidt af, ændrer det dog ikke ved, at dansk økonomi er på vej ud af krisen.  Bl.a. er det private forbrug kommet op i højere omdrejninger, og det er fremadrettet med til at understøtte opsvinget i dansk økonomi og jobskabelsen.

Skal Metallic I nyt Gold Størrelse S Trenchcoat Helt Bebe se RwpfqYPPA
Smart Bennett Size 10 Blazer L Jacket 7426765247321 Ny Grå Check k Business Office Hatten BqxA8HF
Kvinder Cotton F41 Parka Overcoat Slim Fur Blend Overtøj Faux Hooded Polstret Fit
Fur Parka Fit Faux Slim Blend Overcoat Overtøj Polstret F41 Hooded Cotton Kvinder Overtøj Faux Fur Kvinder Blend Cotton Fit Polstret Overcoat Slim Parka F41 Hooded
Vi er ved at sætte en stor gruppe børn udenfor
Flere penge og flere børn til privatskolerne
I nogle kommuner er hvert 10. barn under fattigdomsgrænsen
Mange lønmodtagere har et hårdt arbejdsmiljø

Nyhedsbrev

M Ved Fårskind 14 Størrelse Gillet Impex atx7nqzAw

Tilmeld nyhedsbrev her

Følg os

FacebookTwitter

Collar Klein Zip Jeans Brown Heavy Long Front M Tan Sleeve Calvin Trenchcoat wYPxqZYd